bruisen

[ˈbrœysə(n)] werkwoord

 

met geluid borrelen

druk en levendig zijn

Wij zijn de Bruismeisjes: hoorbaar & levendig. Niet alleen bruisen wij van energie voor bruiloften, het organiseren en decoreren daarvan, maar ook worden wij super enthousiast van duurzaam, eerlijk en, bovenal, sociaal ondernemen.

Wij willen graag op het feest van de liefde, naast de liefde van het bruidspaar, ook meer liefde uitdelen aan anderen. We willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met andere kwetsbaarheden een podium geven, hoorbaar maken, door hun talenten te gebruiken bij het organiseren van bruiloften. Dit doen we door het aangaan van relaties met partners van sociale ondernemingen. Bovendien is de decoratie, waar mogelijk, tweedehands en biologisch, en hergebruiken we alle materialen.

Zo maken wij het organiseren van bruiloften, waar vaak veel geld in gestopt wordt en een commercieel gebeuren is, meer sociaal verantwoord en duurzaam! 

Meet Pauline

Een bevlogen dromer, dat is Pauline. Als ze niet aan het dromen (doen) is, danst ze het liefst, volgt ze een lesje pilates of spreekt ze af met de liefdevolle mensen om haar heen. Ze woont samen met haar man Joël in Parijs, met wie ze dolgraag elke dag weer nieuwe herinneringen maakt op een ander stukje van deze mooie wereld. Verder wordt ze enorm enthousiast van bloemen, de hersenen & seksualiteit, van diy, van de zee en spelen in het water met een surfboard  (surfen kan je het nog niet echt noemen;)).

Sluit Menu